Wat doen wij?

Wij doen ons vak met deskundigheid en liefde. Daarom kunt u er bij ons van op aan dat de klant écht koning is. Dat uit zich in deskundige adviezen, duurzame producten, persoonlijke service en nette afwerking.

En dat alles tegen nette prijzen!

Wij staan altijd klaar en denken met u mee over de inrichting van uw woning, bedrijf of elk ander object dat een nieuw aanzicht nodig heeft.

Specialiteit

Diverse soorten vloeren

Beton design – PVC – Laminaat – Lamel parket – Marmoleum – Tapijt – Vinyl

Raambekleding

Gordijnen – Zonwering – Horren – Duettes

Trap renovatie

Tapijt – PVC – Vinyl – Laminaat

Betonlook / Betondesign

Betonlook stuc, muren & vloeren en betonlook tafels

 

Egaliseren vloer

Vloeren

Wij leveren duurzame producten in diverse soorten en maten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u terecht voor: egaliseren van vloeren, verkoop en leggen van alle soorten vloeren zoals marmoleum, PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, lamel parket, en nog meer veel meer.

Raamdecoratie

Gordijnen

Onze collectie raamdecoratie is de moeite van het bekijken meer dan waard. U vindt bij ons alle soorten gordijnrails, gordijnen, uni’s, drukstoffen, inbetweens, vitrage gordijnen. Tevens een bijzonder leuke collectie kindergordijnen, alle soorten vouwgordijnen, verduisterings gordijnen van de merken Vriesco, Holland Haag, Gardisette, Jab Anstoetz en Chivasso.

Wij presenteren onze collectie graag bij u thuis.

Zonwering

Binnen zonwering heeft naast zijn zonwerende eigenschappen een decoratieve functie. Een rolgordijn kan worden uitgevoerd met zeilringen waardoor een stoer uiterlijk ontstaat. Horizontale jaloezieën met sprekende patronen door het uitsnijden van lamellen in verschillende breedtes, plissés uitgevoerd met een dichte en een doorschijnende stof waardoor je kunt “spelen” met de lichtinval (lees inkijk). Kortom, teveel om op te noemen.

Met onze collectie is er voor iedere situatie een oplossing voorhanden. Een collectie bovendien waarmee je eindeloos kunt variëren in vorm, kleur en materiaal. In onze showroom kunt u een aantal variaties bekijken/bedienen.

Horren 

Horren zijn de perfecte oplossing als u van een lekker briesje in huis wilt genieten, maar insecten buiten wilt houden.
Wij leveren standaard horren en horen op maat. Horren voor alle soorten ramen én deuren.

Kwaliteit insectenwering vakkundig geplaatst. Ook voor uw dakraam, schuifpui en draai kiep raam.

Duette

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen:

  • Isolerend: u kunt op stookkosten besparen in de winter.
  • Reductie van warmteopname in de zomer.
  • Verbeterde akoestiek in huis.

Trap renovatie

Ook uw trap kunnen wij geheel renoveren met PVC, tapijt, marmoleum, trapmatten, halve maantjes, traplopers. Geef je trap een nieuwe uitstraling en vraag ons naar de mogelijkheden!

Betonlook / Betondesign

BetonDesign / betonlook kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond.

Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële “betonlook” uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat.

Desgewenst kan in overleg met ons ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht.

Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op iedere plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, etcetera.

Egaliseren vloer

Wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen? Laat dan eerst uw vloer egaliseren met egaline. Het egaliseren van uw vloer doet u voordat je laminaat, tegels of vloerbedekking legt.  Dankzij de egaline krijgt u een perfect vlakke en strakke vloer, waarop u dan de nieuwe eindvloer kunt laten plaatsen.

 

Particulier

Als particuliere klant bent u welkom en aan het juiste adres.

Wij staan u graag te woord!

Zakelijk

Maak een afspraak voor advies en inspiratie. Laat u adviseren!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoogstraat 22a
2801 HH  GOUDA

T. 06-42083408
E. info@project182.nl

Service & advies

Jos van Noort kenmerkt zich door een prima service.

Wij geven u deskundig advies bij aankoop, nette afwerking van de vloer- en raambekleding en wij laten alles altijd netjes achter.

Ook voor service en onderhoud achteraf bent u bij ons aan het goede adres.