Wat doen wij?

Wij doen ons vak met deskundigheid en liefde. Daarom kunt u er bij ons van op aan dat de klant écht koning is. Dat uit zich in deskundige adviezen, duurzame producten, persoonlijke service en nette afwerking.

En dat alles tegen nette prijzen!

Wij staan altijd klaar en denken met u mee over de inrichting van uw woning, bedrijf of elk ander object dat een nieuw aanzicht nodig heeft.

ONZE SPECIALITEIT

 

Diverse soorten vloeren
Beton design – PVC – Laminaat – Lamel parket – Marmoleum – Tapijt – Vinyl

Raambekleding
Gordijnen – Zonwering – Horren – Duettes

Trap renovatie

Betonlook / Betondesign
Muren, vloeren en meubels

Wij presenteren onze collectie graag bij u thuis. Bij u thuis heeft u ook de juiste lichtinval en kleurstelling van uw meubels.

Alle soorten vloeren

Wij leveren duurzame producten in diverse soorten en maten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u terecht voor: egaliseren van vloeren, verkoop en leggen van alle soorten vloeren zoals marmoleum, PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, lamel parket, en nog meer veel meer.

Trap renovatie

Ook uw trap kunnen wij geheel renoveren met tapijt, marmoleum, trapmatten, halve maantjes, traplopers. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Betonlook / Betondesign

BetonDesign / betonlook kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond.

Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële “betonlook” uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat.

Desgewenst kan in overleg met ons ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht.

Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op iedere plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, etcetera.

Service & advies

Jos van Noort kenmerkt zich door een prima service.

Wij geven u deskundig advies bij aankoop, nette afwerking van de vloer- en raambekleding en wij laten alles altijd netjes achter.

Ook voor service en onderhoud achteraf bent u bij ons aan het goede adres.

Alle soorten raam decoratie

Gordijnen

Onze collectie raamdecoratie is de moeite van het bekijken meer dan waard. U vindt bij ons alle soorten gordijnrails, gordijnen, uni’s, drukstoffen, inbetweens, vitrage gordijnen. Tevens een bijzonder leuke collectie kindergordijnen, alle soorten vouwgordijnen, verduisterings gordijnen van de merken Vriesco, Holland Haag, Gardisette, Jab Anstoetz en Chivasso.

Wij presenteren onze collectie graag bij u thuis.

Zonwering

Binnen zonwering heeft naast zijn zonwerende eigenschappen een decoratieve functie. Een rolgordijn kan worden uitgevoerd met zeilringen waardoor een stoer uiterlijk ontstaat. Horizontale jaloezieën met sprekende patronen door het uitsnijden van lamellen in verschillende breedtes, plissés uitgevoerd met een dichte en een doorschijnende stof waardoor je kunt “spelen” met de lichtinval (lees inkijk). Kortom, teveel om op te noemen.

Met onze collectie is er voor iedere situatie een oplossing voorhanden. Een collectie bovendien waarmee je eindeloos kunt variëren in vorm, kleur en materiaal. In onze showroom kunt u een aantal variaties bekijken/bedienen.

Horren 

Horren zijn de perfecte oplossing als u van een lekker briesje in huis wilt genieten, maar insecten buiten wilt houden.
Wij leveren standaard horren en horen op maat. Horren voor alle soorten ramen én deuren.

Kwaliteit insectenwering vakkundig geplaatst. Ook voor uw dakraam, schuifpui en draai kiep raam.

Duette

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen:

  • Isolerend: u kunt op stookkosten besparen in de winter.
  • Reductie van warmteopname in de zomer.
  • Verbeterde akoestiek in huis.

LATEN WE BEGINNEN AAN JOUW PROJECT!

SELECTIE WERK

Bekijk via de button een selectie van ons werk en maak vrijblijvend een afspraak.

Deze nieuwe pagina toont een selectie van werkzaamheden, die door ons zijn uitgevoerd. Er worden ook regelmatig nieuwe foto’s geplaatst.

VLOEREN – RAAM BEKLEDING – BETON DESIGN

Wij leveren vele soorten en merken raamdecoratie.

Luxaflex, houten jaloezieën, duettes, plissé, vitrage, (verduisterings) gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnrails.

Wij geven advies op maat en helpen u uw woning écht leuk te maken en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. 

Maak vrijblijvend een afspraak!

Wij komen bij u thuis of op locatie met stalen en laat u inspireren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als 1e nieuws over onze acties, kortingen, tips & tricks.

Adres:

HOOGSTRAAT 22a
2801 HH  GOUDA

Telefoon:

+31 (6) 420 83 408